Göteborgs Centrum

Västra Hamngatan 2

031 – 13 87 13

Mån-tors: 7:30-20:00
Fre: 7:30-19:00
Lör: 8:30-17:00
Sön: 9:30-17:00

Kom förbi Västra Hamngatan som är ett klassiskt wienercafé med ett fantastiskt utbud.

Med utsikt över kanalen, beläget i centrala Göteborg, öppnades Brogyllen i hörnet på Västra Hamngatan år 1996. Sedan dess har man här kunnat njuta av en nybryggd kopp kaffe, läckra bakelser eller fräscha sallader. Med pampiga kristallkronor, en imponerande takhöjd och fri påtår på kaffet är detta ett sant wienercafé. Starta din morgon med vänner, familj eller kollegor med vår härliga frukost och blicka ut över kanal, spårvagnar och hamnens lyftkranar.

Med generösa öppettider kan Du hos oss avnjuta en lugn frukost, en lite livligare lunch eller en mysig eftermiddagsfika. Vi har mycket plats och under sommarhalvåret även en stor uteservering att vila trötta ben på. Alla våra bakverk görs i vårt lilla bageri i Mölndal och maten vi serverar görs på plats av våra duktiga kallskänkor. Välkommen in!

 

Hundinformation

Hundinfohär

Landala Torg

Amund Grefwegatan 3C

031 – 81 24 14

Mån-fre: 7:30-18:00
Lör: 8:30-15:00
Sön: Stängt

Landala är en av våra äldsta butiker som är välfylld med stenugnsbakade surdegsbröd, kaffebröd, kakor, tårtor och mycket annat gott.

Lite undangömt i hörnet på Landala torg ligger en av våra äldsta butiker. Här är det lätt att snabbt kila in för att köpa med sig lite godsaker hem eller till kontoret – vi har ett stort utbud av spröda småkakor och saftiga kaffebröd. Inne i butiken finns ett litet, familjärt café där Du kan avnjuta en stilla frukost eller få dig en mysig lunch eller eftermiddagsfika. Här serveras även vår nybryggda, egengjorda kaffeblandning tillsammans med färskpressade juicer, hälsosamma sallader och smarriga bakelser. Välkommen!

Stora Saluhallen

Kungstorget 15-18

031-27 00 37

Mån-fre: 9:00-18:00
Lör: 9:00-16:00
Sön: Stängt

Stora Saluhallen är ett fantastiskt matforum som ligger mitt i centrala Göteborg.

I stora Saluhallen på Kungstorget ligger en av våra lite yngre butiker. Här är våra stenugnsbakade surdegsbröd i stort fokus och säljs över disk i detta fantastiska matforum. Förutom bröd finns här bullar, längder och kransar samt ett mindre utbud av våra tårtor och bakelser. Vår skickliga personal slår in varje bröd för hand i vackert papper, perfekt att ge bort! Kom förbi för att provsmaka vårt bröd och låt dig inspireras av Göteborgs matkultur.

Lilla Butiken i Mölndal

Häradsgatan 24

031-13 16 92

Mån-fre: 6:30-14:00
Lör: 8:00-12:00
Sön: Stängt

Bageriet/Lilla Butiken – Where the magic happens

Är du morgonpigg kan du med all säkerhet känna den ljuvliga doften av nygräddat bröd som sprider sig från vårt Bageri på Häradsgatan, i närheten av Mölndals sjukhus. Här bakas ”de gyllene bröden” och mycket annat smått och gott sex dagar i veckan. Följer du doften så finner du nybakade bröd och bullar som säljs i princip direkt från ugnen i vår minsta butik som ligger i direkt anslutning till vårt bageri.

Detta är Brogyllens hjärta. Här bakar vi allt från grunden med en stor skaparglädje och kreativitet, allt från enkla frallor till enorma bröllopstårtor, sedan Brogyllens grundades år 1962. Det är en sann glädje att kika in hos bagarna där degarna knådas för hand, eller hos konditorerna som tillverkar tårtor med precision och med största omsorg. De är alla hantverkare med en stor passion för sitt yrke- att skapa vackra och välsmakande hantverk.